Getting Started met Websitebeheer (CMS)

Volgen

Dit artikel geeft je een overzicht van Websitebeheer (CMS).

Algemeen

Websitebeheer stelt je in staat om je volledige website te beheren via een gebruiksvriendelijke interface. Technische kennis is hierbij niet noodzakelijk.

Een overzicht van de belangrijkste functionaliteit:

• Inhoud structureren naar willekeur door gebruik van (sub)menu's, pagina's en artikelen
  • Afschermen van (een gedeelte van) een website voor bepaalde gebruikers
  • Beheer van één of meerdere sites binnen één omgeving waarbij inhoud kan gedeeld worden tussen de verschillende websites
  • Meertaligheid, inclusief ondersteuning voor niet-Latijnse alfabetten
  • Volledige integratie met andere modules in je implementatie. Hierdoor kan je eenvoudig dynamische inhoud publiceren op je website. Inhoud die automatisch actueel wordt gehouden. Enkele voorbeelden:
    • Lijst van relaties uit het CRM. Bijvoorbeeld al je medewerkers
    • Facturen van de ingelogde gebruiker
    • Archief van verzonden nieuwsbrieven
    • Lijst van bijeenkomsten
    • Nieuwsbrief inschrijvingen waarbij registraties automatisch in het CRM terecht komen

Pagina's

Bij een pagina heb je onder andere volgende mogelijkheden ter beschikking:

• Beheer van de verschillende titels van een pagina (pagina, menu, browser, ...)
  • Alias of URL van de pagina instellen
  • Automatische (de)publicatie op een bepaald tijdstip