Forms & Surveys

Volgen

Zichtbaarheid van velden bij surveys

Vanaf nu is het mogelijk om de zichtbaarheid van velden in een survey in te stellen. Je kunt dit voor ieder element in het formulier instellen op basis van de velden in het formulier. Om meerdere velden dezelfde condities te geven, kun je de condities op 1 element instellen en vervolgens bij de andere elementen aangeven dat ze de condities van dit veld moeten overnemen.

Direct feedback na inzenden formulier

Na het inzenden van een formulier, krijgt de gebruiker nu direct feedback. De knop veranderd namelijk in een spinner, zodat duidelijk wordt dat de browser nog bezig is met verwerken. Deze interactie vindt alleen plaats als de gebruiker op een knop heeft geklikt.

Deze feature staat alleen aan als:

• Het formulier in de context van de backend wordt gebruikt.
  • Het formulier 1 keer ingezonden mag worden.