Backend gebruiker aanmaken

Volgen

Dit artikel beschrijft hoe je een backend-gebruiker aanmaakt.

1. Relatie aanmaken

De eerste stap is het aanmaken van de nieuwe gebruiker in het CRM. Volg deze instructies.

2. Rollen toewijzen

De tweede stap is het toekennen van een of meerdere rollen aan de gebruiker.

1. Ga naar Backend Gebruikers > Alle relaties
  2. Zoek de relatie waarvoor je rollen wil toewijzen en klik op Wijzigen
  3. Onder Accountgegevens - Backend rollen kan je aangeven welke rollen de relatie vervult. Selecteer de juiste rollen en klik op Opslaan

3. Accountgegevens mailen

Tot slot stuur je de nieuwe gebruiker een mail met zijn login instructies.

1. Op de relatiekaart van de gebruiker klik je bovenaan op Reset wachtwoord
  2. Vervolgens selecteer je bij site de backend
  3. En je klikt op Mail
  4. De gebruiker ontvangt nu een e-mail waarin een link staat naar de backend waarmee hij een nieuw wachtwoord moet instellen