Backend gebruiker aanmaken

Dit artikel beschrijft hoe je een backend-gebruiker aanmaakt.

1. Relatie aanmaken

De eerste stap is het aanmaken van de nieuwe gebruiker in het CRM. Volg deze instructies.

2. Rollen toewijzen

De tweede stap is het toekennen van een of meerdere rollen aan de gebruiker.

1. Ga naar Backend Gebruikers > Alle relaties
  2. Zoek de relatie waarvoor je rollen wil toewijzen en klik op Wijzigen
  3. Onder Accountgegevens - Backend rollen kan je aangeven welke rollen de relatie vervult. Selecteer de juiste rollen en klik op Opslaan

3. Accountgegevens mailen

Tot slot stuur je de nieuwe gebruiker een mail met de login instructies.

1. Op de relatiekaart van de gebruiker klik je bovenaan op het tandwiel
  2. Vervolgens klik je op Maak gebruiker
  3. Volg de verdere instructies
    Tags:
  • /Fundraising