Informatie API Social Brothers

Wanneer er support gevraagd gaat worden rondom de API die Procurios heeft met Social Brothers, dan zal dit gaan over informatie die je kunt vinden op: https://eventsapp.pootentieel.nl/.

In deze informatie zie je altijd een URL staan die je achter de URL https://eventsapp.pootentieel.nl/ moet plakken om informatie te krijgen. Dit is overigens alleen van toepassing voor een DD'er. Om goede support te leveren voor de ST'er,

Inloggen doe je dan met deze gebruiker. Inloginformatie hier van staat in LastPass. Dit kan nodig zijn voor de DD'er om informatie op te halen.

LET OP: de informatie die de DD'er ziet bij het invullen van de volledige URL, is alleen de informatie die ons wordt aangeboden.

Tags:
  • Klantcase