Transacties splitsen

1. Selecteer het transactiebestand waarvoor je transacties wil verwerken
  2. Klik op de ✂ bij de transactie die je wil splitsen
  3. Voer de bedragen in waarin je de transactie wil splitsen en klik op Splits

Bedrag dat is ontvangen is hoger dan op factuur, en nu?

Wanneer ik een hoger bedrag ontvang dan het bedrag op de factuur, wat moet ik dan doen? Het teveel ontvangen bedrag wil ik graag als een eenmalige donatie verwerken maar hoe kan ik het meerdere als donatie verwerken.

• Splits het bedrag zoals hierboven
  • Nu kan je de opgesplitste delen verwerken door deel 1 te koppelen aan de factuur voor de contributie en het overige deel te koppelen aan een eenmalige donatie