Transacties verwerken

1. Selecteer het transactiebestand waarvoor je transacties wil verwerken
  2. Je ziet nu een overzichtsscherm met de transacties uit dit bestand. Een deel daarvan staat reeds op verwerkt. Dit zijn transacties die Procurios al heeft herkend en automatisch heeft kunnen verwerken. Je kunt het overzicht filteren op niet verwerkte transacties.
  3. Op het overzichtsscherm kun je kiezen om een transactie te verwerken (⚙) of om ze te splitsen (✂). Om te verwerken klik je op het icoon of op de transactie zelf
  4. Naargelang de modules die beschikbaar zijn in je implementatie, heb je bij onderstaand voorbeeld meer of minder mogelijkheden
  5. Koppel de transactie aan de juiste entiteit (donatie, factuur, abonnement, ...). Naargelang de kwaliteit van de data in je implementatie en de beschikbare informatie in de transactie zullen er meer of minder velden vooraf ingevuld zijn.

Transacties die los staan van entiteiten in Procurios (bijvoorbeeld uitgaven) worden behouden in hun oorspronkelijke staat. Selecteer enkel 'Markeer transactie als verwerkt' en klik vervolgens 'Verwerk (en ga naar de volgende)'
  1. Klik op de gewenste actie om terug te gaan naar het overzicht of om de volgende transactie te verwerken