Transacties verwerken

Volgen
  1. Selecteer het transactiebestand waarvoor je transacties wil verwerken
  2. Op het overzichtsscherm kan je kiezen om een transactie te verwerken (⚙) of om ze te splitsen (✂). Om te verwerken klik je op het icoon of op de transactie zelf
  3. Naargelang de modules die beschikbaar zijn in je implementatie, heb je bij onderstaand voorbeeld meer of minder mogelijkheden
  4. Koppel de transactie aan de juiste entiteit (donatie, factuur, abonnement, ...). Naargelang de kwaliteit van de data in je implementatie en de beschikbare informatie in de transactie zullen er meer of minder velden vooraf ingevuld zijn
  1. Klik op de gewenste actie om terug te gaan naar het overzicht of om de volgende transactie te verwerken