Domein toevoegen aan je implementatie

Om een nieuw domein toe te voegen aan je implementatie moet je twee stappen zetten:

1. Het domein toevoegen in je implementie via domeinbeheer
  2. Het domein laten toevoegen aan het Procurios Platform

Domein toevoegen in je implementatie

Ga naar het domeinbeheer in je implementatie en maak daar een nieuw domein aan.

CMS > Manage > Domains

Voer (sub)domeinnaam in

Selecteer website

Is dit domein het primaire of een alternatief domein?

Primaire domein?

• Koppel domein aan specifieke website
  • Selecteer 'Primair domein'

Alternatief domein?

Geef bij alternatieve domeinen aan waar een bezoeker naar doorgestuurd moet worden. Dit is meestal je primaire domein.

Stuur tijdelijke domein door naar Primaire domein

Als je website is ontwikkeld en getest op een tijdelijk domein geef dan nu aan dat dit domein doorgestuurd moet worden naar het Primaire domein.

Stel je DNS in

Tot slot moet de DNS van je geregistreerde domeinnaam worden ingesteld. Lees hier meer over: Domein verwijzen naar Procurios CMS