Welke additionele diensten kan Procurios leveren?

Volgen

Onderstaande diensten zijn optioneel en worden additioneel gefactureerd indien je hier gebruik van wenst te maken

Data import

U wilt gegevens uit uw bestaande systeem (een CRM, Excel, Access, ...) overzetten naar Procurios /Fundraising? Dat kunnen wij voor u regelen.

Import van data wordt steeds uitgevoerd op basis van nacalculatie. Onze internet consultant zal u vooraf een indicatie geven van de benodigde tijd die een data import operatie in beslag zal nemen.

Marketing

Website analytics

Meten is weten! Om goed inzicht te krijgen in hoe je website wordt gebruikt om hem vervolgens te kunnen optimaliseren, is het belangrijk dat de meetinstrumenten optimaal worden ingericht. Wij kunnen dit voor je doen.

Denk bijvoorbeeld aan:

• Wij richten Google Analytics in zodat je optimaal data kan verzamelen om je website te optimaliseren.
  • Specifieke website tracking met behulp van Google Tag Manager. Denk bijvoorbeeld aan downloads, scroll tracking

Domeinen

Bij jouw implementatie hoort één domein. Wij kunnen je huidige domeinnaam overnemen of we registreren er één voor je.

Het is mogelijk om binnen het CMS meerdere websites te beheren of om meerdere domeinen te koppelen aan je website. Deze kan Procurios voor je registreren en hosten.

Wij zorgen ervoor dat de domeinen naar de juiste website verwijzen en we zorgen ervoor dat hij gekoppeld wordt aan het CMS van jouw /Fundraising implementatie.

SSL Certificaten

Met SSL wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden. Een voorbeeld hiervan is wanneer iemand contactgegevens achterlaat op jouw website of bijvoorbeeld een donatieformulier invult. Met de toevoeging van SSL aan jouw website zorg je ervoor dat deze informatie versleuteld en beveiligd wordt verstuurd.

Welke voor jouw situatie het meest geschikt is kun je terug vinden op deze website. Jij geeft bij ons aan welke je wil inzetten voor jouw website en wij zullen ervoor zorgen dat dit gerealiseerd wordt.