CRM

Volgen

Snelzoek optimalisatie

Er zijn diverse verbeteringen aangebracht voor het snelzoeken. De mooisten op een rijtje:

• Binnen het gehele Procurios Platform (backend) kun je met met de toetscombinatie ALT + / het snelzoekscherm tonen. Hiermee verschijnt het venster van de snelzoeker. Je kunt direct je snelzoekterm invoeren en daarna met de pijltjestoetsen op je scherm de gewenste relatie doorzoeken. Dit snelzoekscherm is ook verplaatsbaar.
  • Bij het 'snelzoeken' kun je nu meerdere velden doorzoeken zoals velden van het type: text, text area, email, IBAN, telefoon, BTW-nummer, getal, bedrag

Etiketten module

Dit is een betaalde module die je kunt laten installeren op het Procurios Platform. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met de Servicedesk.

Etiketten maken binnen CRM was al mogelijk, maar altijd op basis van maatwerk. Nu hebben we ook een standaardmodule, direct klaar voor gebruik die qua werking heel erg lijkt op wat je gewend bent in de bekendere officepakketten.

Het bevat de basisfunctionaliteit voor het maken van adresstickers. Het is erg eenvoudig om sjablonen te maken door de afmetingen in te voeren van het stickervel (aantal stickers horizontaal, verticaal, tussenruimte tussen stickers, etc, etc). Daarna kun je via de knop "Maak Etiketten" snel adresstickers printen van de gewenste lijst, eventueel gesorteerd op naam, postcode, plaats, gemeente, provincie, staat of land.

Dashboard en mobile device optimalisatie

Er is afgelopen jaar veel verbeterd aan het CRM. We hebben vooral geprobeerd om het CRM toegankelijker te maken. Ook voor de mensen die het weinig gebruiken en alleen maar snel willen kunnen zoeken op een relatie. Hiervoor is een apart snelzoekscherm gekomen. Daarmee doorzoek je alle weergaven (Views) waar je toegang toe hebt.

Daarnaast hebben we voor de poweruser ook een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo wordt nu op de relatiekaart getoond dat er mogelijk een dubbele relatie bestaat. Erg handig om je CRM schoon en actueel te houden.

Ook hebben we gedacht aan de mobiele gebruiker. We hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd waarmee het werken met het CRM prettiger is geworden. Het was voorheen niet mogelijk om op een tablet een contactmoment toe te voegen, nu wel! Tenslotte hebben we een aantal bugs gefixt, zoals het zoeken op IBAN-gegevens, en diverse snelheidsoptimalisaties gerealiseerd.

DataCleanUp

Dit is een betaalde module die je kunt laten installeren op het Procurios Platform. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met de Servicedesk.

Een belangrijke submodule van ons CRM is de DataCleanUp, onze krachtige relatie-ontdubbelings-module. De layout van deze module is aangepast naar onze nieuwe standaard User Interface (de zogenaamde module interface). Daarnaast hebben we deze module een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. Er is nu duidelijker te zien welke informatie opgeslagen is per relatie en welke relaties mogelijk dubbel opgeslagen zijn. Hiermee wordt het een heel stuk eenvoudiger, sneller en daarmee leuker om je relatiedata te ontdubbelen!